Kubatol Pix sprejKubatol Pix sprej

Kubatol Pix sprej

Kubatol Pix Sprej za rane, koji drži muhe daleko od životinja i pomaže u sprečavanju rana. Sastav je također dezinficijens.

detaljan opis proizvoda
Za kožne i probleme dlaka
brutto cijena: od 7.90 
Ocjena: 4.8 / 32 Prikaži sve ocjene (0)
Kubatol Pix sprej 150 ml

Kubatol Pix sprej 150 ml

150 ml
Cijena: 7.90  (52.67  / litra)
0.08 bonus bodovi
Dostava: 2 radni dan?
Cijena dostave: cjenik?
kom: Stavi u košaricu
Na skladištu
Opis proizvoda

Kubatol Pix Sprej za rane, koji drži muhe daleko od životinja i pomaže u sprečavanju rana. Sastav je također dezinficijens.

Kubatol Pix Sprej je sprej koji drži muhe daleko od životinja i pomaže u sprečavanju rana. Karakterističan miris sa žućkasto-smeđom tekućinom. Ekstrakt etil acetata i alkohol otopljen u akrilnom kopolimeru i ekstrakt bukve daje optimalnu topljivost. Ekscipijensi tvore filmski sloj u području prskanja, koji zadržava vlagu i prljavštinu. Ne blokira disanje i znoj kože, pomaže procesu ozdravljenja rana.

Indikacije:

Sredstvo za ranjavanje s deterdžentnim učinkom. Necrobacillosis, žalobni hram, za liječenje površinskih ozljeda kože zbog mehaničkih utjecaja. Preventivno liječenje poslije otvrdnjavanja, post-karotidni tretman, za njegu rane. Spriječiti uši i rep.

Doziranje i primjena:

Spolja. Također se može smatrati tekućom vezom. Potresite ga prije uporabe. Boca se mora držati uspravno. Količina korištene doze ovisi o veličini kože koja se liječi. Držite bocu na 15-20 cm od kože ravnomjerno se aerosol isporučenom na koži pritiskom mlaznice za uklanjanje nepotrebnog vožnji prema dolje. Kako bi se povećala učinkovitost, 2-3 sloja plastike bi trebala biti formirana jedni na druge, tako da svaki stvoreni sloj mora čekati dok je potpuno suha. Može se ponoviti 2-3 dana kasnije.

Kontraindikacije:
Nije primjenjivo na mačkama. Nije primjenjivo u slučaju lošeg ekcema. Nemojte nanositi na upaljenu, oštećenu kožu, krvarenje ili kožne rane.

Sastojci za 100 g:

Pix fag (bukva- tar katrana) 4,6 g; 54,2 g azacetata; akrilatni kopolimer (30%) 4,2 g; etanol 7,0 g; dimetileterom 30,0 g

KOMENTARI KUPACA