Flee sprej protiv buha za kućanstvoFlee sprej protiv buha za kućanstvo

Flee sprej protiv buha za kućanstvo

Uporabom Flee spreja protiv buha može se s lakoćom vršiti kontrola infestiranosti  pasa i mačaka buhama. Učinkovit je protiv odraslih buha i protiv svih njenih razvojnih oblika (čeljust, larva, lutka i imago),

detaljan opis proizvoda
Zaštita protiv buha
brutto cijena: od 141.09 kn
Ocjena: 4.3 / 60 Prikaži sve ocjene (6)
Flee sprej protiv buha za kućanstvo 400 ml

Flee sprej protiv buha za kućanstvo 400 ml

400 ml
Cijena: 141.09 kn (0.35 kn / ml)
1.45 bonus bodovi
Dostava: 2 radni dan?
Cijena dostave: cjenik?
kom: Stavi u košaricu
Na skladištu
Opis proizvoda

Uporabom Flee spreja protiv buha može se s lakoćom vršiti kontrola infestiranosti  pasa i mačaka buhama. Učinkovit je protiv odraslih buha i protiv svih njenih razvojnih oblika (čeljust, larva, lutka i imago),

Indikacije:

- Koristeći FLEE u kućanstvima, infekcije buha na psu se mogu učinkovito kontrolirati. Odrasle buhe, sa svim razvojnim oblicima (čeljust, larva, lutka i imago), također su učinkovite.
- Također je učinkovit protiv bodeža. Djelotvorno je smanjenje količine alergenata od grinja i njihovih metabolita, što uzrokuje atopijski dermatitis.
- FLEE je neotrovna i ne-pesticidna.

PREDNOSTI:

- Učinkovito
- Bezbojni
- Bez mirisa
- Nema alergenični učinak
- Apsolutno sigurno
- Nije otrovno


SASTAV:
Aktivni sastojak: 0,4% Dimeticonski gel / guma, ciklometikonon.

SA CILJEM:
Sprej za okoliš.

FLEE kućna buha spreja

Bolesti odraslih mogu se reproducirati samo nakon gušenje krvi. Ženke buha nekoliko puta su sposobne polaganja jaja i povremeno do 20 jaja mogu položiti bilo kojeg dana.Ili na okolini (tepih, tepih ili čak utore kat). Razvojni ciklus buha varira od 2 tjedna do 8 mjeseci, ovisno o temperaturi, vlažnosti prehrane i pasmine. Nakon usisavanja krvi, žena podleže 45 do 50 jaja dnevno. Spušta se na krzno domaće životinje, uglavnom gdje životinja normalno spava ili odmara (tepih, tapecirani namještaj, kutije za pse i mačke).

Nakon 2 do 14 dana, razvijaju od jaja, obično se nalaze u tepihu. Larve ne dišu krv, one su probavljene krvlju od odraslih buha, mrtvih dijelova kože, dlaka, perja i ostalih organskih tvari. Odrasle buhe će se smanjiti za 5-14 dana ili pričekati dok ne osete vibracije (ljubimca ili čovjeka), i pritisak (hod) ili toplo ne ukazuje na prisutnost potencijalnog domaćina.
Novootvorene odrasle buhe mogu živjeti bez testiranja krvi samo tjedan dana. Međutim, potpuno razvijene odrasle buhe će ostati žive do 1 mjesec. Optimalna temperatura za razvoj buha je između 21 ° C i -29 ° C


Domaće opasnosti od prašine održavaju se tijekom cijele godine, a njihovo zrenje traje od svibnja do listopada. Razvoj grinja iz kućne ljubimce je traje oko 3-4 tjedna, odrasle grinje žive oko 3 mjeseca. Najviše je optimalno za vanjsku temperaturu od 25-30 ° C i vlažnost od 70%.
Njihova se prehrana temelji na ostatcima hrane, koži i drugim epidermama, ostatcima drugih grinja. Njihov vanjski pokrov je proziran, pa preferiraju tamu. Noću su uglavnom aktivni, više vole ostati blizu dijelova tijela koji im pružaju toplinu i vlagu.
Često se pojavljuju u madracima, posteljini, tapeciranom namještaju, tepisima i tekstilima gdje su vjerojatno da će imati dovoljno hrane.
Domaće bušilice su izuzetno otporne, s niskim sadržajem vlage, dubokim zamrzavanjem i čak iznad 65 ° C.

Već je poznato da domaća prašina može uzrokovati alergije na životinjama i ljudima. Psi s atopijskim dermatitisom u smislu dviju vrsta kućnih grinja dolaze u igru: Dermatophygoides Farinae i pteronyssinus Dermatophygoides. Najčešći uzrok alergija na pse je prva spomenuta vrsta. Prema vrijednosti literature atopičnih pasa reagirati Farinae od 72% D. (1)


- FLEE - najučinkovitija alternativa pesticidima:

0,4% dimetikonski sprej je ljepljiva zamka za buhe i grinje. Odrasle buhe u roku od 3 minute, larve će biti imobilizirane unutar 10 minuta. Iako lutke razvijaju, ne mogu pobjeći i razbiti životni ciklus buhe.
Flota - bez pesticida ili insekticidna aktivnost, fizički način djelovanja, otpornost na bilo koju od njih. Smanjenje učinka silikona u njemu sličan je onom permethina i piripoksifena. U ovom slučaju, „knock-down” efekt ne znači da kad su paraziti zapravo umrijeti, ali kad postanu nepokretni. Nakon tretmana, učinci flote zadržava najmanje 6 dana u presvlakama, a tu su izloženi odraslih buha i oblici ličinki može imobilizirati. Nakon primjene, okoliš može ostati u koži do 9 tjedana, pa se preporuča ponoviti svakih 6-9 tjedana. Količina alergena u kućnoj prašini može se smanjiti učinkovito vođenje pod podrijetla koji odgovara broju kućne prašine odrasle grinje i njihove izmeta ostaci ljuštura kontrole.

Uz pomoć učinkovite anti bolus kontrole i smanjenja količine alergena, simptomi atopičnih domaćih životinja mogu se smanjiti u kućanstvima, a proizvod je također sposoban neizravno smanjiti alergijske simptome domaće alergijske poremećaje. (Thornton & Ross).
Njegova je toksičnost niska. Nema oralne toksičnosti za druge životinjske vrste. Njegova primjena je sigurna za gmazove, ribu i biljke. Nakon oralne ili eksterne primjene, crijevni trakt ili površina kože se ne apsorbira (sigurna je uporaba drugih sredstava koja sadrže dimetikon kada su djeca na čelu) (2).

OPERATIVNI VODIČ:

Dobro protresite prije uporabe. Vodite mlaznicu do 40 cm. Za jednolično doziranje, uzmite proizvod brišući s kretanjem. Za kvadratni metar presvlake, pokrivača ili drugih površina potrebna je 14 sekundi raspršivanja. Za duže primjene, preporuča se povremeno pomicati bočicu za prskanje. Oprati ruke nakon uporabe. Nema potrebe pokriti sve dijelove u kući ili stanu, dovoljno da ispadne površine koje su u izravnom kontaktu s našim kućnim ljubimcima.
Povremeno, otkriva se tamnije mrlje na izloženim površinama, što je normalno i nestaje suho.
Tvrde, ne perforirane površine nisu potrebne, ali ako se na ovoj površini primijeni spreja, ostaje mokar i sklizak dok se ne osuši (oko 30 minuta), pa budite oprezni pri transportu. Nakon tretmana nije potrebna ventilacija ili usisavanje.

Preporučuje se do 6 tjedana.

MJERE:

Držite podalje od hrane i pića. Izbjegavati dodir s očima, ako proizvod uđe u oči s puno vode i treba ga temeljito oprati. Ako dođe do iritacije očiju, obavijestite svog liječnika.
Proizvod je siguran za upotrebu za većinu površina, ali u nekim slučajevima zbog uljne naravi temeljnog materijala, obrađena površina može biti malo skliska sve dok nije suha, pa stoga budite oprezni za putovanje. Prije rukovanja posebnim, posebnim površinama (npr. Koži) preporuča se testirati proizvod na maloj površini kako bi se procijenio njezin učinak na određeni materijal.

UPOZORENJA:

Boca je pod tlakom i stoga treba biti zaštićena od izravnog sunčevog svjetla i ne smije biti izložena temperaturama iznad 50 ° C. Zabranjeno je stiskati ili izgorjeti nakon primjene. Tijekom nanošenja, izbjegavajte raspršivanje u ili blizu vatre, električne opreme ili žarulja. Držite podalje od zapaljivih materijala. Držite se dalje od djece, tijekom primjene treba izbjegavati pušenje.

UPUTE ZA ODSTRANJIVANJE NEUSPOREDNOG PROIZVODA ILI ODLAGANJA OTPADA:

Bilo koji neiskorišteni veterinarski lijek ili otpadni materijal izvedeni iz takvih veterinarskih lijekova treba odložiti u skladu s lokalnim zahtjevima.

KOMENTARI KUPACA
Pošiljatelj: Marijana
Ocjena:
2020.11.14. 08:36
5
Pošiljatelj: Andreja
 
2019.12.31. 09:24
5
Pošiljatelj: Mićo
Ocjena:
2019.09.11. 09:13
Dali se koristi sprej po kući
Pošiljatelj: Andreja
 
2018.12.04. 10:31
5
Pošiljatelj: Andreja
 
2018.10.04. 08:02
5
Pošiljatelj: Ljiljana
Ocjena:
2018.10.03. 08:31
JOŠ SE MALO ČEŠE, NASPREJALA SAM 2 PUTA I PONOVO ĆU, OČIGLEDNO DJELUJE. DOSTAVA JE BILA BRZA NISAM PUNO ČEKALA I VJEROJATNO ĆU I BUDUĆE TRGOVATI S PETISSIMOM.