Petissimo!

Webkutya d.o.o. utemeljen je 2006. godine s ciljem kako bi kvalitetnu hranu za pse učinio dostupnim za svakoga na području države. Naravno, sve to za povoljniju cijenu od one koja se nudi u uobičajenim trgovinama.


Ideju o trgovini Webkutya možemo zahvaliti Déziki, štenetu boksera, kojemu smo, naravno, htjeli osigurati najbolje proizvode u našem domu, ali onodobno na internetskim stranicama je skoro nemoguće bilo naći bilokakvu suhu hranu za pse u kategoriji superpremiuma. Sve to u početku nije bilo više od obične razonode, tako smo izabrali jedno simpatično ime i pored suhe hrane smo počeli nuditi širok asortiman konzervi, grickalica te razne opreme, isključivo za vlasnike pasa. Brzo smo došli do prvog koraka razvoja kada smo – još uvijek pod imenom Webkutya – pokrenuli prodaju asortimana za mace.


Razvoj domaće e-trgovine i na ovom polju je bio eksplozivan, u kratkom roku pokrenuto je više od 40 internetskih trgovina kojima je područje djelovanja bila prodaja raznih proizvoda za vlasnike malih domaćih životinja. Međutim, stranica Webkutya.hu brzo se istaknula među ostalima i do 2009. postala je vodećom na tržištu!

Ali razvoju tu nije došao kraj! Tijekom godina oko Dézike se okupio cijeli čopor. U našem timu brojimo već 7 pasa i 2 mace. Zahvaljujući njima je sigurno da u našoj ponudi su samo takvi kvalitetni proizvodi koje i mi čista srca nudimo našim ljubimcima.

Asortiman proizvoda za mace zauzima sve veći udio u našoj prodaji, a dobar glas Webkutye prešao je granice države: dobili smo brojne upite o mogućnosti dostave preko granica. Stoga, od 2013. odlučili smo se za novo ime, koje bolje izražava našu djelatnost: Petissimo je postao stručnjakom proizvoda ne samo za pse, već i za mačke!

Petissimo

Našu ponudu neprekinuto proširujemo, trenutno našim kupcima nudimo kompletnu ponudu od blizu stotinu različitih artikala. Osim suhe i mokre hrane te grickalica, našim kupcima nudimo raznovrsnu ponudu dijetalne hrane, dodataka prehrani, opreme te igračaka i proizvoda za njegu.

U našem budimpeštanskom skladištu dostupno je preko 6000 proizvoda kako bi narudžbe kupci mogli preuzeti po mogućnosti u roku 1-2 dana. Naša je ponuda sama u sebi garancija: u našem webshopu se nalaze samo provjereni, kvalitetni proizvodi, stoga se kupci ne mogu razočarati.
Pod imenom Petissimo s istom ljubavlju i entuzijazmom radimo dalje kao i na početku, ali iza naše trgovine je već 6 godina iskustva i više od 20 tisuća stalnih kupaca.
U vezi bilo kakvog pitanja, ideje ili prijedloga obrati nam se mirno, naši suradnici rado će ti pomoći! Kontakte nam možeš pronaći ovdje!


Srdačno:

Petissimo tim