Pravne informacije

Autorska prava

Vlasništvo informacija

Izjavljujemo da Petissimo.hu - i njihovi partneri - posjeduju informacije prikazane na našim stranicama. Sadržaj i dizajn stranica Petissimo.hu su zaštićeni međunarodnim i mađarskim zakonima. Čitatelji, na našim stranicama na internetu mogu pročitati besplatno objavljene informacije ili ih preuzeti na svoje računalo. Za svoje prijatelje, rođake, slobodno se može pokazati bilo kakva informacije, sve što se može ispisati i koristiti bilo za kasnije pregledavanje i interpretaciju. Zabranjeno je ukloniti pravne i imovinska prava ili bilo koje informacije o sadržajima na pregledati stranicama, kao i prodaja, promjena i Rerelease u bilo kojem obliku osobno od nas (ne samo naše stranice na internetu). Zadržavamo sva prava o objavljenom materijalu i po potrebi reguliramo na sudu.

Znakovi i vlasnička imena

Naši posjetitelji mogu često naići na razne tvrtki, imena proizvoda koji su zaštićeni. Ovi nazivi su registrirani i u svakom slučaju su isključivo vlasništvo registracije tih tvrtki, te u svakom slučaju - zaštitni znak se smatra za registracije tvrtke. Bez posebnog spomena. mora se potpisati pristanak za korištenje naše vlastite trgovačke marke u svim slučajevima. Naša imena i domen nitko ne možete koristiti za poslovne svrhe ili zavaravanje ili za diskreditirati Petissimo.hu.

Reference na Petissimo.hr

Obično smo prezadovoljni kada netko postavi poveznicu vezano za Petissimo.hr na svoju web stranicu ali u slučaju da se Petissimo.hr stranice -ili bilo koji dio bilo koje STRANICE- koristi kao aplikacijski okvir - neki dio svoje stranice - molimo pitate za naše dopuštenje. Ograđujemo se od svih slučajeva kada postavljene prečace ilegalno funkcioniraju i / ili internetske stranice sadrže vrijeđanja bilo koga. Poduzećemo akciju za bilo koju zloupotrebu ili štetan ugled i interes Petissimo.hr.

Računalni programi i aplikacije

U nekim slučajevima nudimo preuzimanje članka nekih softverskih proizvoda i njihovih opisa. U svim ovim slučajevima su to proizvodi licenciranih tvrtki i / ili organizacija za koje Petissimo.hr posjeduje intelektualne proizvode. Mogućnost pružanja preuzimanje ne znači prijenos prava vlasništva. Preuzimanje softvera i dokumentacije je u svakom slučaju osobno i može biti samo korišten unutar licencna prava od strane aplikacije. Imajte na umu da su zakonski uvjeti za određene proizvode u dodatku, a smatramo neprihvatljivom tvrdnju da netko nije svjestan jer ih ne čitaju. Preuzimanje proizvodi i dešifriranje dokumenata i bilo kakve promjene ili korištenje u bilo koje svrhe bez obzira na uvjete licenciranja, zabranjeno je u svim slučajevima.