Dodatna hrana u prahu koja sadrži vitamine i aminokiseline.
Korišćenje:
Promoter "43" izvorni je Calier proizvod koji sadrži sve vitamine i aminokiseline potrebne za pravilan rad tijela. Sadrži sastojke u pažljivo izračunatom, optimalnom omjeru čija kombinacija pomaže u uspostavljanju ravnoteže nakon bolesti i stresa. Sadrži vitamine i aminokiseline u visoko topljivom, brzo upijajućem obliku, što rezultira izvrsnom učinkovitošću u usporedbi s drugim pripravcima. Da rezimiramo, Promoter "43" je cjelovit i savršen biostimulant.
U slučaju poremećaja u opskrbi organizma vitaminima i proteinima. Tijekom mitarenja peradi i zečeva.
Tijekom grickanja i prisilnog hranjenja gusaka. Da bi se spriječili učinci stresa na tijelo. Da bi se povećala proizvodnja jaja, povećala plodnost i izvodljivost jaja, povećala održivost peradi (eliminirati izlijeganje). Nakon bolesti ili tijekom rekonvalescencije. Tijekom trudnoće i dojenja. U intenzivnom reproduktivnom ciklusu.
Za goveda, ovce, koze, svinje, konje, perad i kuniće.
Doziranje i upotreba:
- perad 1 g / litru vode za piće ili 2 kg / tonu hrane za 3-5 dana.
- Zec: 2 g / litru vode za piće tijekom 7 dana.
- Goveda, konji, ovce, koze, svinje: 5 g / 10 kg tjelesne mase u vodi za piće ili 1 kg / toni hrane za 4-5 dana.
1 kg sadrži:
Vitamin A: 5.000.000 IU, vitamin D3: 625.000 IU, vitamin E: 3.000 mg, vitamin K3: 4 g, vitamin B1: 700 mg, vitamin B2: 1.2 mg, vitamin B6: 600 mg, vitamin B12: 2.500 mcg, vitamin C: 7,5 g.
Kvaliteta vitamina zajamčena je do kraja roka trajanja.
Sadržaj 43% aminokiselina:
Alanin: 5 g, Arginin: 10 g, asparaginska kiselina: 11 g, cistin: 0,8 g, glutaminska kiselina: 60 g, glicin: 1 g, nikotinska kiselina: 12 g, histidin: 6 g, folna kiselina: 200 mcg , Hidroksiprolin: 0,5 g, pantotenska kiselina: 2,5 g, izoleucin: 17 g, leucin: 26 g, fenilalanin: 10 g, biotin: 2000 mcg, prolin: 20 g, seren: 1 g, treonin: 11 g, triptofan: 6 g, tirozin: 17 g, valin: 21 g.
Aditiv topljiv u vodi (vrhnje, aroma vanilije, laktoza): ad 1.000 g
Unutrašnji sadržaj | Količina |
Vlaga | 8 % |
Sirovi Protein | 43 % |
Sirovi Pepeo | 2 % |
Sirove Masnoće | 0 % |
Sirova Vlakna | 0 % |
Lizin | 2,5 % |
Metionin | 20 % |