iRobot Roomba 698 robotski usisavačiRobot Roomba 698 robotski usisavač

iRobot Roomba 698 robotski usisavač

Robotski usisavač iRobot Roomba 698 s WiFi vezom - idealan je za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stupanjski sustav čišćenja - mogućnost postavljanja rasporeda putem aplikacije

detaljan opis proizvoda
brutto cijena: od 2 738.89 kn
Ocjena: 0 / 0 Prikaži sve ocjene (0)
iRobot Roomba 698 robotski usisavač 1 komad (R698040)

iRobot Roomba 698 robotski usisavač 1 komad (R698040)

1 komad (R698040)
Cijena: 2 738.89 kn (2 738.89 kn / kom)
28.21 bonus bodovi
Dostava: 11 radni dan?
Cijena dostave: besplatno
kom: Stavi u košaricu
Opis proizvoda

Robotski usisavač iRobot Roomba 698 s WiFi vezom - idealan je za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stupanjski sustav čišćenja - mogućnost postavljanja rasporeda putem aplikacije

Glavne prednosti Roombe 698

  • iRobot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robota u kućanstvu i više od 25 milijuna roba prodanih širom svijeta. Bez obzira na Vaš izbor - Roomba, Braava ili oboje - Vaš će kat dobiti potrebnu specijaliziranu njegu.
  • Trostupanjski sustav čišćenja hvata sve, od najmanjih čestica do vidljive prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca
  • Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.
  • Dirt Detect ™ senzori detektiraju više zagušenih područja Vašeg doma i upozoravaju robota da im posveti još više pozornosti.
  • Pomoću iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored čak i kad niste kod kuće.
  • iRobot® osnovan je 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost.

Trostupanjski sustav čišćenja, dvije višeslojne četke i snaga usisavanja

Prašina i prljavština ne mogu pobjeći u trostupanjski sustav čišćenja. Ovo kombinira posebno dizajniranu bočnu četku za čišćenje ugla, dvije višeslojne četke i snagu usisavanja. Bočna četkica briše ostatke iz kutova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za brisanje ruba briše ostatke s uglova i rubova na putu čišćenja robota. Višeslojne četke s tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u koš.

Čisti nečistoću s tepiha i tvrdih podova

Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

Inteligentna navigacija oko Vašeg doma

Pomoću iAdapt® navigacije i njenog paketa pametnih senzora, Roomba® 698 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se Vašem domu i pomažući u temeljitom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine.

Očistite oko uglova i rubova

Bočna četka za čišćenje uglova s ​​posebnim oblikom pod kutom od 27 stupnjeva pomiče smeće s teško dostupnih mjesta prema sustavu čišćenja u 3 stupnja.

Izvrsno za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca

Trostupanjski sustav čišćenja poda Roombin® uklanja dlaku kućnih ljubimaca. Kosa, sitne čestice prašine i krhotine ostaju zarobljeni u učinkovitom AeroVac filtru.

Pratite ili postavite raspored čišćenja pomoću iRobot Home aplikacije

Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili postaviti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® s Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućuje korisnicima praćenje aktivnosti čišćenja, prikaz povijesti čišćenja ili gledanje videozapisa o održavanju robota. Uz to, robot se putem aplikacije stalno ažurira na najnoviji softver i tako ostaje u korak s vremenom. Roomba 691 kompatibilan je s virtualnim pomoćnicima Alexa i Google Home. Jednostavno naručite virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmjeri Roombu na stanicu za punjenje.

Sadržaj paketa:

1x Roomba 698

1x priključna stanica i stanica za punjenje

1x Litij-ionska baterija

KOMENTARI KUPACA