Kupnja preko interneta sa bankovskom karticom

Borgun

Za našu online trgovinu koristimo Borgun i B-Payment Zrt. koji osigurajavaju mogućnost prihvaćanja kartice, koristeći sustav za prihvaćanje sigurne kartice. Koriste SSL protokol. Prilikom plaćanja bankovnom karticom, ona će vas preneti na Borgun stranicu za plaćanje, tako da plaćanje direktno funkcionira po Borgun-u, u suradnji sa Međunarodnim fondom i s pravilima i propisima kreditne kartice.

Kod online trgovine, Petissimo web shop nema uvid u Vašu karticu, bankovni račun i druge informacije (broj, datum isteka, drugo).
Pripremite svoju karticu! Za plaćanje bankovnom karticom trebat će vam sljedeće informacije:

  • Broj kartice (možete ga pronaći na prednjoj strani s pomoćnikom ili s ispisom, od 13 do 19 znamenaka)
  • Valjanost datuma (možete ga pronaći na prednjoj strani s reljefom ili s ispisom u formatu mjesec /godina)
  • Kod valjanosti (nalazi se na poleđini kartice u području potpisa za posljednje 3 znamenke (CVV2 ili CVC2). U slučaju da nema sličnoga koda na vašoj kartici molimo ostavit prazno odgovarajuće polje!)

U našem dućanu možete platiti sljedećim vrstama kartica:
MasterCard (reljefni)

Visa (reljefni)

Electron (nereljefni) odlučuje o karticama ukoliko dopušta online kupnju. U slučaju da je vaša banka omogućila da se koristi kartica za kupnju na internetu, možete platiti ovom karticom. Detaljne informacije zatražite od banke koja je izdala karticu!

Maestro Na svakoj Borgun web stranici, svaka banka koja je izdala Maestro karticu može biti prihvatljiva. Uvjet je da prihvatite da vaša banka također podržava Maestro karticu za korištenje transakcije e-trgovine. Molimo, obratite se banci!

Podaci o karticama (broj kartice, datum valjanosti, kod za verifikaciju) se moraju dati na internet- površini plaćanja Borgun. Banka će vas automatski preusmjeriti na stranu banke koja je izdala karticu gdje trebate dovršiti identifikacijski postupak. Nakon uspješne identifikacije, platna transakcija se nastavlja, primit ćete obavijest o uspjehu transakcije i bit ćete preusmjereni na površinu mrežnog trgovca. Na primjer, ako ne trebate izvršiti identifikaciju, transakcija se završava bez podrške.