Sigurna kupovina

Mnoge online kupnje još uvijek su smatrani kao tabu. Kupci se boje svojih osobnih podataka, ne žele podjeliti adrese, telefonske brojeve iz straha od mogućeg zlostavljanja.

 Petissimo-u možete vjerovati 100%!


Petissimo doo (bivši Webkutya doo) je prisutan na tržištu hrane za kućne ljubimce od 2006. godine. Kao lider internet tržišta hrane za pse i mačke, više od 25.000 zadovoljnih kupaca jamči sigurnu i udobno kupnju.

  

 

Koristimo 256-bitnu SSL šifriranje!

Nije samo bankovna isplata sigurna, u Petissimo-u, cijeli postupak kupnje (registriranje, unos podataka itd.) provodi se prijeko sigurnog kanala. Ne morate se brinuti o tome da će netko biti dostupan u nekom internet kafiću! Certifikat koji koristimo je izdan od tvrtke NetLock Kft.

 

 

 

Sigurna naplata bankovnom karticom

Za naručene proizvode možete platiti i sa bankovnom karticom, odmah nakon narudžbe. Borgun jamči za sigurno plaćanje bankovnim karticama. Također, možete koristiti i MasterCard, VISA, VISA Electron, American Express, Maestro karticu (Meastro ako dozvoljava banka koja izdaje kao web karticu pogodnu za uporabu na Internetu). Vaši podaci su savršeno sigurni sve dok se plaćanja vrše na šifriranoj strani tvrtke Borgun. Podaci Vaše kartice isključivo obrađuju Borgun na 128-bitnoj SSL šifriranoj stranici, a naš webshop vas obavještava o rezultatima transakcije. Po završetku kupnje potvrđujemo rezultat putem e-maila i/ili šaljemo takozvani identifikator transakcije - isti identificira plaćanje karticama kod vaše banke.

Više informacije o plaćanja sa bankovnom karticom možete pronaći ovjde.

Zaštita osobnih podataka

Osobne podatke koje podjelite (čak i neregistrirani) nikada neće biti preneseni trećim stranama pod bilo kojim okolnostima. Naša visoko-sigurnosna rješenja za zaštitu podataka osiguravaju da neovlaštene osobe nemaju pristup našim korisničkim podacima.

 

Ako imate dodatnih pitanja ili primjedbi, kontaktirajte našu službu za korisnike na sljedećim adresama.