Razmislite o Božiću i ove godine! Zbog preopterećenosti kurirskih tvrtki na vrijeme priredite iznenađenje za Vašeg ljubimca. Naručite prije 15. prosinca kako biste osigurali da Vaš paket stiže prije praznika.
zatvori
Douxo Calm pjena (Mousse) za pse i mačkeDouxo Calm pjena (Mousse) za pse i mačke

Douxo Calm pjena (Mousse) za pse i mačke

Douxo Calm pjena (Mousse) pomaže psima i mačkama da održavaju kožu i zdravlje.

detaljan opis proizvoda
brutto cijena: od 154.19 kn
Ocjena: 1 / 1 Prikaži sve ocjene (0)
Douxo Calm pjena (Mousse) za pse i mačke 200 ml

Douxo Calm pjena (Mousse) za pse i mačke 200 ml

200 ml
Cijena: 154.19 kn
1.59 bonus bodovi
Dostava: 2 radni dan?
Cijena dostave: cjenik?
broj: Stavi u košaricu
Na skladištu
Opis proizvoda

Douxo Calm pjena (Mousse) pomaže psima i mačkama da održavaju kožu i zdravlje.

Preporuča se dopuniti alergijski dermatitis (npr. Atopija, kontaktna alergija, vruća točka) s osjetljivošću kože i svrbežom.

Može se primijeniti na cijelo tijelo ili na lokalizirana područja (abrazije kože, šape ...). Može se koristiti sami ili u kombinaciji s DOUXO® Calm Sampon za optimalne rezultate.

Sastojci:
Fitosfingozin, avenanthamidi, SK-Influx V, Stimulacija-Tex AS, pseudo filaggrin i Lipidure PMB. Proizvod je bez parabena.

Primjena:
Za vanjsku uporabu. Potresi ga prije uporabe. Pjenu treba nanijeti na suhu prevlaku. Manji (1-2 tlaka) u dlanu treba pažljivo masirati u kosu kako bi se omogućilo da dođe do kože. Morate se pobrinuti da ne pustite pjenu u oči i područje usta. Nemojte istisnuti ili pustiti da se osuši. Preporučena količina: mali psi (<5 kg) i mačke 1 tlak / kg; Za pse preko 5 kg 1 tlak / 2 kg. U slučaju dugotrajnih pasa preporučuje se dvostruka doza. Nakon nanošenja, koža se može četkati.. Preporuča se tri dana. Pjena se može koristiti s DOUXO® Calm šamponom.

Ambalaža: 200 ml

KOMENTARI KUPACA