Neospotix šampon protiv buha i krpeljaNeospotix šampon protiv buha i krpelja

Neospotix šampon protiv buha i krpelja

Neospotix šampon je proizvod protiv buha i krpelja.

detaljan opis proizvoda
Zaštita protiv krpelja
Zaštita protiv buha
brutto cijena: od 5.99 
Ocjena: 4.2 / 29 Prikaži sve ocjene (0)
Neospotix šampon protiv buha i krpelja 200 ml

Neospotix šampon protiv buha i krpelja 200 ml

200 ml
Cijena: 5.99  (0.03  / ml)
0.06 bonus bodovi
Dostava: 2 radni dan?
Cijena dostave: cjenik?
kom: Stavi u košaricu
Na skladištu
Opis proizvoda

Neospotix šampon je proizvod protiv buha i krpelja.

Ciljane vrste: pas i mačka

Doziranje, primjena, otpornost:

Odspojite kapu boce za šampon i izmjerite količinu tjelesne težine psa ili mačke. Sadržaj kapice je 6 ml, što je dosta za 10 μg. Na prethodno natopljenu kosu ulijte izmjereni šampon u kožu, zatim ga masirati u kožu i kaput. Posebno na ušima, trbuhu, daleko i krivulje, buha i krpelji nastanjuju se na mjestu. Izbjegavajte šampon koji ulazi u oči, usta ili kanal u uhu životinje. Daje vode životinji prije kupanja tako da ne piju iz otopine za kupanje. Isperite šampon mlakom vodom i ponovite postupak dva puta na isti način. Pričekajte da se životinja osuši prije nego ga otpustite. Sobe koje imaju jednu aplikaciju u propisanom doziranju će za 7 dana odvratiti buhe i krpelje.

Mjere opreza:

- Čuvati izvan dohvata djece

- Nakon dodira s očima: Otvoreno oči ispirati nekoliko minuta. Uklanjanje kontaktnih leća, ako je moguće, lako se može riješiti. Nastavite ispirati.

- Prije uporabe pročitajte informacije navedene na naljepnici.

- Temeljito prati ruke aparatom.

- Nemojte jesti, piti ili pušiti kad koristite ovaj proizvod. cxsdhh

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Nemojte koristiti proizvod otvorenim oštećenjem kože. Nemojte koristiti na životinjama starijima od 10 tjedana. Ako dođe do iritacije kože, operite kožu i ponovo nanesite proizvod.

Veličine pakiranja: 200 ml polietilenske boce

Rok trajanja i skladištenja: Rok trajanja od jedne godine, pohranjeni u izvornom zatvorenom pakiranju na 0-40 ° C, zaštićeni od izravnog sunčevog svjetla i mraza na suhom mjestu. Držite podalje od hrane, pića i stočne hrane.

Prva pomoć:

- Udisanje: izađite na svjež zrak.

- U slučaju dodira s kožom: Temeljito oprati zahvaćenu kožu sapunom i vodom. U slučaju dodira s kožom potražiti liječnički savjet.

- U slučaju dodira s očima: Isperite oči barem 5 minuta kod podizanja kapaka i pomicanja očne jabučice. Uklonite kontaktne leće i nastavite s ispiranjem. U slučaju pritužbe kontaktirajte oftalmologa.

- Nakon gutanja: Odmah isprati usta s puno vode i popiti 1-2 čaše vode.

Odlaganje: Odložite velike količine prolivenog proizvoda s tekućinom upijajućim materijalom, sakupite i pečete, označite je prije odlaganja. Odložite ambalažu, ostatke i otpad proizvoda sukladno važećim lokalnim propisima.

Mjere predostrožnosti zaštite okoliša: Spriječiti curenje proizvoda, spriječiti površinske vode, tlo, odvodni sustav, kanalizaciju, sustave odvodnje i podzemne vode.

KOMENTARI KUPACA